Bergschenhoek Nieuws

Openingstijden tijdens de vakantieperiode

Gedurende de komende vakantieperiode werken wij met aangepaste openingstijden. Onze hoofdvestiging in Bergschenhoek blijft tijdens deze periode geopend. De vestigingen in Barendrecht, Eijsden en Staphorst zijn gedurende onderstaande periodes een aantal weken gesloten.

Voor vragen en bestellingen kunt u tijdens de vakantieperiode terecht bij de hoofdvestiging in Bergschenhoek. Namens directie en medewerkers van Bergschenhoek Luchtcomfort wensen wij u alvast een mooie zomer toe!

Leveringen in de verschillende regio’s gedurende de bouwvakperiodes

Gedurende de verschillende bouwvakperiodes zullen de leveringen in de regio’s Noord en Zuid afwijken. In de bouwvakperiode voor de regio Noord (week 32 t/m 34) zullen er alleen leveringen plaatsvinden op de dinsdagen en donderdagen. Gedurende de bouwvakperiode in de regio Zuid (week 30 t/m 32) vinden de leveringen in deze regio plaats op de maandagen en woensdagen.

Geen retourleveringen mogelijk gedurende de totale bouwvakperiode

Gedurende de totale bouwvakperiode is het niet mogelijk om retour aan te bieden. Dit betekent dat van week 30 t/m 34 er op alle vestigingen geen retouren kunnen worden aangeboden. Vanaf 27 augustus 2018 kunnen eventuele retouren weer aangeboden worden op alle vestigingen.

Openingstijden gedurende de vakantieperiodes

Openingstijden hoofdvestiging Bergschenhoek tijdens de vakantieperiodes:

Sales: 08:30 - 17:00

Balie: 07:30 - 16:30 

De volgende vestiging zijn gesloten tijdens de vermelde periodes:

Week 30 t/m 32: Eijsden (Regio Zuid)
Week 31 t/m 33: Barendrecht (Regio Midden)
Week 32 t/m 34: Staphorst (Regio Noord)

Klik hier voor de reguliere openingstijden van alle vestigingen na de vakantieperiodes

 

Bergschenhoek Luchtcomfort introduceert R-Vent SPEED

Bergschenhoek Luchtcomfort introduceert een nieuwe productlijn in het assortiment: R-Vent SPEED. R-VENT SPEED zijn hoogwaardige in Bergschenhoek geproduceerde sandwich panelen gemaakt van star polyurethaanschuim bekleed met een 500 micron dikke aluminium beplating aan een zijde, en een 80 micron dikke aluminium folie aan de andere zijde.
- R-Vent SPEED Thermo Duct -> Geïsoleerde Kanalen
- R-Vent SPEED Plenum Box -> Geïsoleerde Plenum boxen*

SPEED staat voor de volgende eigenschappen, van door ons zelf in Bergschenhoek geproduceerde en ge-engineerde PUR-producten:
S = Sustainable
P = Pre-insulated
E = Efficient
E = Economic
D = Designed

In het Nederlands komt het erop neer dat het vooraf ontworpen, duurzame geïsoleerde producten zijn. Deze producten kunnen snel en efficiënt gemonteerd worden tegen een scherpe marktconforme prijs. Dit is een volgende stap van de R-Vent Group om onderscheidend te zijn in de markt via het aanbieden van hoogwaardige en complete lucht- en ventilatiesystemen.

* R-Vent SPEED Plenum boxen worden vervaardigd uit een ander type sandwich paneel dan R-Vent SPEED Thermo Duc

Productspecificaties

Statutaire naamswijziging Industrie en handelmaatschappij Bergschenhoek B.V.

Met ingang van 1 juli 2014 is de statutaire handelsnaam van ‘Industrie en Handelmaatschappij Bergschenhoek B.V.’ gewijzigd in ‘R-Vent Netherlands B.V.’. Met deze stap vergroten wij de bekendheid van ons overkoepelende merk R-Vent in de Nederlandse markt. 

Deze statutaire naamswijziging brengt voor u geen merkbare verandering met zich mee. Alle KvK, BTW en correspondentie gegevens blijven gelijk. Ook blijven we onder de voor u bekende handelsnamen ‘Bergschenhoek Luchtcomfort’ en ‘Spiraliet’ de Nederlandse markt bedienen.

Wij gaan ervan uit dat u van deze statutaire naamswijziging geen hinder zult ondervinden.

Algemene Voorwaarden - DisclaimerPrivacy Statement & Cookie-beleid

©2004-2018 Bergschenhoek Luchtcomfort; handelsnaam van R-Vent Netherlands B.V.
onderdeel van R-Vent Group; de lucht- en ventilatiedivisie van Bergschenhoek Groep