Bergschenhoek Nieuws

 

Openingstijden vestigingen eind december/ begin januari

In de periode van maandag 24 december tot en met woensdag 2 januari 2019* zijn alle vestigingen van Bergschenhoek Luchtcomfort gesloten. *De vestiging Barendrecht is gesloten t/m vrijdag 4 januari 2019. Daarnaast zijn, in verband met de voorraadinventarisatie, de leveringen van goederen rond deze periode beperkt. Hieronder een aantal belangrijke data ten aanzien van leveringen:

  • Donderdag 20 december zullen de laatste leveringen worden geladen die op vrijdag 21 december afgeleverd worden.

  • Het afhalen van goederen kan tot en met vrijdag 21 december.

  • Retourmaterialen kunnen dit jaar tot uiterlijk vrijdag 30 november aangeboden worden. Retouren kunnen het nieuwe jaar vanaf 7 januari weer worden aangeboden.

  • Vanaf donderdag 3 januari 2018 (vestiging Barendrecht vanaf maandag 7 januari 2019) zijn alle vestigingen normaal geopend. Voor de reguliere openingstijden klik hier

  • De eerste leveringen in het nieuwe jaar met ons eigen transportsysteem worden uitgeleverd vanaf maandag 7 januari 2019.

Bergschenhoek Luchtcomfort introduceert R-Vent SPEED

Bergschenhoek Luchtcomfort introduceert een nieuwe productlijn in het assortiment: R-Vent SPEED. R-VENT SPEED zijn hoogwaardige in Bergschenhoek geproduceerde sandwich panelen gemaakt van star polyurethaanschuim bekleed met een 500 micron dikke aluminium beplating aan een zijde, en een 80 micron dikke aluminium folie aan de andere zijde.
- R-Vent SPEED Thermo Duct -> Geïsoleerde Kanalen
- R-Vent SPEED Plenum Box -> Geïsoleerde Plenum boxen*

SPEED staat voor de volgende eigenschappen, van door ons zelf in Bergschenhoek geproduceerde en ge-engineerde PUR-producten:
S = Sustainable
P = Pre-insulated
E = Efficient
E = Economic
D = Designed

In het Nederlands komt het erop neer dat het vooraf ontworpen, duurzame geïsoleerde producten zijn. Deze producten kunnen snel en efficiënt gemonteerd worden tegen een scherpe marktconforme prijs. Dit is een volgende stap van de R-Vent Group om onderscheidend te zijn in de markt via het aanbieden van hoogwaardige en complete lucht- en ventilatiesystemen.

* R-Vent SPEED Plenum boxen worden vervaardigd uit een ander type sandwich paneel dan R-Vent SPEED Thermo Duc

Productspecificaties

Statutaire naamswijziging Industrie en handelmaatschappij Bergschenhoek B.V.

Met ingang van 1 juli 2014 is de statutaire handelsnaam van ‘Industrie en Handelmaatschappij Bergschenhoek B.V.’ gewijzigd in ‘R-Vent Netherlands B.V.’. Met deze stap vergroten wij de bekendheid van ons overkoepelende merk R-Vent in de Nederlandse markt. 

Deze statutaire naamswijziging brengt voor u geen merkbare verandering met zich mee. Alle KvK, BTW en correspondentie gegevens blijven gelijk. Ook blijven we onder de voor u bekende handelsnamen ‘Bergschenhoek Luchtcomfort’ en ‘Spiraliet’ de Nederlandse markt bedienen.

Wij gaan ervan uit dat u van deze statutaire naamswijziging geen hinder zult ondervinden.

Algemene Voorwaarden - DisclaimerPrivacy Statement & Cookie-beleid

©2004-2018 Bergschenhoek Luchtcomfort; handelsnaam van R-Vent Netherlands B.V.
onderdeel van R-Vent Group; de lucht- en ventilatiedivisie van Bergschenhoek Groep