Duurzame, geïsoleerde ventilatiekanalen voor uw project?

wij hebben het antwoord!
Duurzame, geïsoleerde ventilatiekanalen voor uw project?

Ons antwoord voor aan- en afvoerkanalen van WTW-systemen

Speciaal voor de aan- en afvoer lucht aansluitingen op WTW- systemen en lucht warmtepompen zijn R-Vent Dampdicht geïsoleerde buizen en hulpstukken ontwikkeld. De R-Vent Dampdichte buizen en hulpstukken zijn standaard voorzien van 13mm Aerofoam dampdichte isolatie en R-Vent Safe afdichtingsrubber voor een goede luchtdichtheid.

De Dampdichte buizen en hulpstukken zorgen voor dat het ventilatiesysteem luchtdicht is, het warmteverlies vermindert wordt en condensvorming voorkomen wordt. Hiernaast zorgen de geluidsisolerende eigenschappen van het dampdichte materiaal voor een geluidsarmere installatie.

Standaard met 13mm isolatie voor het juiste resultaat!

R-Vent Dampdicht geïsoleerde buizen en hulpstukken zijn standaard voorzien van 13mm Aerofoam isolatie. Hierdoor wordt het juiste effect bereikt om zodat er niet onnodig condensvorming ontstaat door het verschil in temperatuur in het medium (het kanaalsysteem) en de omgevingstemperatuur.

Door toepassing van 13mm is het systeem in de meest voorkomende situaties dampdicht. In onderstaande tabel wordt inzichtelijk gemaakt waarom R-Vent Dampdicht standaard voorzien is van 13mm Aerofoam isolatie.

Lees meer over R-Vent Dampdicht geïsoleerde ventilatiekanalen