Energie besparen met duurzame ventilatiekanalen?

wij hebben het antwoord!
Energie besparen met duurzame ventilatiekanalen?

Voor Bergschenhoek Luchtcomfort is het leveren van een bijdrage aan een beter klimaat zeer belangrijk. Niet alleen door te zorgen voor een goed binnenklimaat. Ook door het reduceren van de milieu impact van onze bedrijfsactiviteiten. Dit doen we door te investeren in duurzamere producten en door te innoveren in de productie en logistiek van onze producten en systemen. Zo sturen we continu op vermindering van onze footprint.

De focus ligt niet alleen op het ontwikkelen van duurzamere producten, die zowel in productie als gedurende de levensduur minder impact hebben. Wij kijken ook nadrukkelijk naar de optimalisatie van zowel het logistieke proces als het eigenlijke bouwproces waarbij de toepassing van onze producten een positieve bijdrage levert aan de vermindering van de milieu impact. De processen binnen onze organisatie die hiervoor moeten zorgen zijn geborgd in ons MVO beleid.

Duurzame gebouwen zijn energiezuiniger en gezonder voor bewoners en gebruikers. Op de volgende manieren helpen wij u met het realiseren van uw duurzame projecten:

  • Duurzame  grondstoffen en materialen die rekening houden met het milieu en de gezondheid van bewoners en gebruikers;
  • Een gezond en comfortabel binnenklimaat door goede ventilatie;
  • Energiebesparende systemen.

Lees meer over onze duurzame ventilatieoplossingen