Magazijn medewerker / Vestiging Drunen (40 uur)

wij hebben het antwoord!
Magazijn medewerker / Vestiging Drunen (40 uur)

Magazijn medewerker

Voor onze vestigingen in Drunen zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Magazijn medewerker. Word jij onze nieuwe enthousiaste Magazijn medewerker?

Wat ga jij doen?

Voor onze vestiging in Drunen zijn wij op zoek naar een enthousiaste Magazijn Medewerker. Je komt te werken in een klein, hecht team waarbij iedereen verantwoordelijk is voor het gehele proces. Samenwerking en een goede werksfeer staan centraal. In deze veelzijdige rol ben jij verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande goederenstromen, het verzamelen en verzendklaar maken van orders en het assisteren bij het laden en lossen van de vrachtwagens. Daarnaast behandel je retourorders en zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Wij bieden jou:

  • Een contract met uitzicht op vast dienstverband;
  • Een salaris conform de CAO M&T Metaalbewerkingsbedrijf;
  • 38 vrije dagen bij een fulltime dienstverband (25 vakantiedagen en 13 ADV dagen);
  • Een uitstekende pensioenregeling;
  • Een resultaatafhankelijke winstuitkering;
  • Voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;

Wat heb jij in huis?

Je bent zelfstandig, je hebt technisch inzicht en bent in het bezit van een heftruck certificaat (of bereid deze te behalen). Daarnaast ben je flexibel en creatief, werk je netjes en hebt goede communicatieve eigenschappen. Je bent leergierig en bent enthousiast om samen met je collega’s het magazijn goed te beheren. Het zou helemaal mooi zijn als je een goede dosis humor meeneemt.

Mocht je geïnteresseerd zijn, wat wij wel hopen, mail dan je CV met motivatie naar HR@rvent.nl o.v.v. Sollicitatie Magazijn Medewerker. Voor eventuele vragen kan je contact opnemen met Linda Bos op het telefoonnummer 010-5242600