NU ONLINE! De R-Vent Webportal!

wij hebben het antwoord!
NU ONLINE! De R-Vent Webportal!

Vanaf nu alle informatie om te werken met onze ventilatie producten op één plek. Waar en wanneer dan ook, op www.r-vent.com vindt u het antwoord!

Alle informatie op één plek, waar en wanneer u wilt, 24/7

Op www.r-vent.com vindt u alle informatie centraal op één plek. De R-Vent Webportal biedt meer dan actuele product- en prijsinformatie om producten snel en gemakkelijk online te bestellen. U vindt hier ook informatie over actuele wet- en regelgeving op het gebied van ventilatie en de laatste informatie over onze expertise op het gebied van projecten en de nieuwste productoplossingen.

Een nieuwe omgeving met vertrouwde én nieuwe functies

De huidige website van Bergschenhoek Luchtcomfort (www.luchtcomfort.nl) en de “oude” huidige webshop.rvent.nl zullen op korte termijn gaan doorverwijzen naar www.r-vent.com. De komende periode gebruiken we als overgangsperiode. Als de nieuwe omgeving goed functioneert zal de oude inlogomgeving offline gaan. Hierover zullen we u ruim van te voren informeren.

Eenvoudige online bestellen in de nieuwe R-Vent Webportal

Vanaf nu kunt u eenvoudiger producten zoeken, selecteren en bestellen in de R-Vent Webportal. Op artikelniveau vindt u alle relevante technische specificaties en downloads, met steeds meer volledig ETIM-geclassificeerde producten. 

De nieuwe R-Vent Webportal, gebouwd voor de toekomst!

In de loop van dit jaar komen we met aanvullende functionaliteiten om het online (bestel)gemak voor u verder te vergroten. De nieuwe R-Vent Webportal is dus nog maar het begin. Zodra er functies worden toegevoegd bent u de eerste die het hoort!

Vragen en/of opmerkingen? Wij staan voor u klaar!

We doen onze uiterste best om u van dienst te zijn. We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen en /of opmerkingen heeft. Neemt u gerust contact op met uw vaste vertegenwoordiger of onze Sales Support. Zij staan voor u klaar om u te helpen en daar waar vragen zijn deze te beantwoorden. U kunt ons zowel telefonisch via 010 - 524 26 40 of via mail: verkoop@rvent.nl, bereiken.

Online bestelgemak en vragen over ventilatie? Wij hebben het antwoord! Kijk op:  www.r-vent.com