Voldoende zuurstof voor gezonde ventilatie?

wij hebben het antwoord!
Voldoende zuurstof voor gezonde ventilatie?

Voldoende zuurstof voor gezonde ventilatie

Er is op dit moment veel aandacht voor de relatie tussen goede ventilatie en luchtkwaliteit. Onderwerpen als fijnstof, pollen en het voorkomen van de verspreiding van virussen zijn steeds vaker onderwerp van gesprek.

Wanneer spreken we eigenlijk van een prettig en gezond binnenklimaat om in te wonen of om in te werken? Welke criteria vormen de basis voor optimaal comfort? Denk daarbij aan de juiste luchthoeveelheid, het voorkomen van tocht, een laag geluidsniveau, de juiste temperatuur en juiste luchtvochtigheid. Maar ook luchtdichtheid en energiezuinigheid zijn van essentieel belang voor de realisatie van een gezond binnenklimaat. Een klimaat dat resulteert in comfort voor de gebruiker.

Bij Bergschenhoek Luchtcomfort bieden we een ruim aanbod aan oplossingen voor de realisatie van een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Vraaggestuurde ventilatie

Vraaggestuurde ventilatie levert een positieve bijdrage aan een gezond binnenklimaat . De kwaliteit van de lucht wordt door middel van sensoren constant in de gaten gehouden. Bij te hoge concentraties vocht en CO2 of VOC’s wordt er met de juiste hoeveelheid op de juiste plaats geventileerd.

Bekijk hier onze leverbare systemen van  Itho DaalderopZehnder & R-Vent

Effectieve luchtfiltering door middel van positieve gesloten ionisatie

Veel van onze ventilatiesystemen en luchtbehandelingskasten kunnen uitgebreid worden met ASPRA luchtfilters. De ASPRA technologie is een krachtige, effectieve én duurzame elektrostatische luchtfiltratie techniek op basis van gesloten positieve ionisatie. De ASPRA luchtreinigers verwijderen virussen, fijnstof en allergenen uit de lucht. Hierdoor zijn onder andere chronische ziekten, infectie-uitbraken en geurhinder te verminderen of te voorkomen.

Meer informatie over ASPRA luchtfiltering 

Scan uw project op ventilatie met VentiScan: 13 april gratis webinar!

VentiScan maakt het mogelijk om een specifieke analyse uit te voeren van uw eigen ruimte. Op basis van de scan zal inzicht worden verkregen in de luchtstromen en de mogelijke verspreiding van virussen en aerosolen door uw eigen ruimte. Aan de hand hiervan kunnen vervolgens passende maatregelen worden genomen. Bekijk de themapagina voor meer informatie over VentiScan en onze speciale actie. Of meldt via onderstaande link gratis aan voor het webinar “Hoe visualiseer ik de verspreiding van aerosolen?”

GRATIS webinar “Hoe visualiseer ik de verspreiding van aerosolen?”

Benieuwd hoe VentiScan werkt. Op dinsdag 13 april om 14.30. Het webinar wordt u aangeboden door VentiScan in samenwerking met R-Vent.

Meld u hier aan voor het gratis webinar op 13 april om 14.30