Volledige project ondersteuning voor uw ventilatie vraagstuk?

wij hebben het antwoord!
Volledige project ondersteuning voor uw ventilatie vraagstuk?

Projectondersteuning volgens Bergschenhoek Luchtcomfort

De ventilatie specialisten van Bergschenhoek Luchtcomfort denken graag met u mee in het volledige bouwproces van een ventilatie- en/of luchtbehandeling systeem. Van gelabelde prefabricage tot just-in-time levering op de bouwplaats. Voor elk project biedt Bergschenhoek Luchtcomfort een complete reeks R-Vent kanaalsysteem-oplossingen. Van rond, rechthoekig tot ovaal, of (dampdicht) geïsoleerd. Naast stalen kanalen levert Bergschenhoek Luchtcomfort ook R-Vent kanalen vervaardigd uit aluminium voorzien van een isolatie laag, star of flexibel en kanalen vervaardigd uit kunststof.

Uitgangspunt voor Bergschenhoek Luchtcomfort; een juiste en eenvoudige realisatie van een luchtdicht en duurzaam ventilatie- of luchtbehandeling systeem.

Bergschenhoek Luchtcomfort Projectondersteuning voor Prefab-levering van ventilatiekanalen

Om de installatie van de door ons geproduceerde R-Vent kanaalsysteem-oplossingen op de bouwlocatie te verkorten kunnen alle R-Vent kanaaloplossingen volledig prefab geleverd worden. Dit start al bij de intake van uw project door onze projectafdeling in samenwerking met onze eigen engineers. Hierbij wordt uw project volledig voorbereid voor prefabricage. Met oog voor een snelle, eenvoudige en luchtdichte montage op de bouwplaats. Daarbij wordt gekeken welke kanaaloplossing het beste past bij de wensen en eisen van uw project.

R-Vent Instort luchtverdeelsysteem

Van losse componenten tot volledig projectmatig prefab geleverde systemen. Het R-Vent programma instortsystemen omvat een compleet programma kanalen en appendages in diverse maatvoeringen, die gelabeld en gebundeld volgens een logistiek plan geleverd kunnen worden.

R-Vent Instort is gemaakt van sendzimir verzinkt staal. Brandwerend en volledig circulair. De standaard afmetingen zijn 70 x 170mm, 80 x 170mm, 80 x 200mm, 80 x 220mm en 80 x 250mm. R-Vent Instort is nu ook verkrijgbaar in de afmeting 80 x 300mm, speciaal voor grote luchthoeveelheden. De kanalen zijn langsnaad gelast voor een optimale luchtdichtheid en vormvastheid en in alle fases van het bouwproces.  

In onze productielocaties in Bergschenhoek en Staphorst worden de kanaalsystemen volgens tekening in een schone en weersonafhankelijke omgeving volledig geprefabriceerd en desgewenst gelabeld per locatie, pand/woning en verdieping.

Volledig overzicht van het R-Vent Instort luchtverdeelsysteem

Logistiek plan voor een juiste levering

Als onderdeel van de prefab-leveringen wordt uiteindelijk ook een gedetailleerd logistiek plan opgesteld. Hierbij wordt in overleg met de opdrachtgever precies afgestemd welke prefab-elementen wanneer op de bouwplaats geleverd moeten worden.

Dit zorgt voor minder ruimtebeslag op de bouw, maar voorkomt ook onnodige vervuiling van de prefab-elementen. Eenmaal op de bouwplaats kunnen de gelabelde prefab-elementen direct, snel en eenvoudig worden samengebouwd. Installatiegemak waarmee de nodige tijd bespaard wordt.

Kunststof luchtverdeelsystemen Vent Axia Uniflexplus+ & Wavin Ventiza

Het R-Vent Instortsysteem is uiteraard ook in losse componenten leverbaar. Naast R-vent Instort leveren wij ook kunststof ventilatiekanalen van Vent-Axia Uniflexplus+ en Wavin Ventiza. Vent-Axia Uniflexplus+ is te combineren met het R-Vent Instortsysteem.

Zo is het nieuwe Wavin Ventiza luchtverdeelsysteem geproduceerd van slagvast PVC. De ovale kanalen en hulpstukken hebben een hoogte van 80 mm. De flexibele eigenschappen en de compacte afmetingen van het Vent-Axia systeem maken dit systeem niet alleen geschikt voor nieuwbouw, maar ook voor montage in een verlaagd plafond bij renovatie.

Vent-Axia Uniflexplus+ luchtverdeelsysteem                                Wavin Ventiza luchtverdeelsysteem

Vind informatie aan de hand van gerealiseerde projecten